Retreat 2023

Lördag 3 juni 2023

HELDAGS RETREAT - FÖLJ DIN INTUITION 

Är du redo för att dyka djupare ner i din intuition och lita på dess vägledning?

Denna djupdykning kommer att äga rum i den estetiskt högvibrerande yogashalan på magiska Ester Adéle Yogastudio på Sankt Paulsgatan 22, Slussen/Mariatorget.
Samskapat av KAP-facilitator Suz Wax och spiritualistiskt medium FridaLo.

Inkluderat
2 KAP (Kundalini Activation Process) klasser
Slow Flow Yoga
Yoga Nidra
Workshop - Skapa tillit till din intuition och lev i harmoni med din sanning
Lunch + fika under dagen (Veganbowl från Skålen)

Vi har bara 16 platser totalt. Säkra din plats nu.

Yogashalans hjärta

Vår intention med detta retreat
Ett heldagsretreat med fokus på att skapa tillit till din intuition och komma närmare din inre kärna. Dagen är utformad för att hjälpa dig utforska hur du kan komma i djupare kontakt med din sanning och utveckla en starkare kontakt med din inre guide. Med kärlek och närvaro guidar vi dig genom en rad aktiviteter som kommer att stödja din resa mot en större medvetenhet och andlig tillväxt.

Anything is possible

Vad du kan förvänta dig
KAP (Kundalini Activation Process)
Du kommer att fördjupa dig i denna specifika transformativa kundalinikraft, från kronan, genom alla chakran ända ner i kroppens bas. Denna dags naturliga uppslukande gör att överföringsenergin kan tränga in i dig på en nivå som de öppna klasserna inte kan nå. 

Slow Flow Yoga
Mjuk hatha yoga med lugna inkännande flöden i takt med ditt andetag. Klassen handlar om att vara ett med din kropp och sinne och avslutas med en ljuvlig avslappning.

Workshop
Skapa tillit till din intuition och lev i harmoni med din sanning. En workshop om hur du kan stärka din intuition. När du följer och litar på din intuition lever du i kontakt med din sanning och skapar flöde och synkronicitet i livet. Vad är skillnaden på intuition, egots vilja och mitt önsketänkande? Vi samtalar, gör praktisk övning och meditation. 

Yoga Nidra
En djup avslappning som hjälper kroppens egna förmåga att läka och aktiverar stillheten inom dig som alltid finns där, men som kan vara svår att nå även när du sover. Här får du möjlighet att verkligen sjunka in i ett relax stadie av stillsamhet.

Är du ny med KAP?
Vi rekommenderar dig att prova en öppen klass först. Energin byggs upp för varje gång du deltar och detta kommer att tillåta en djupare upplevelse i retreatets fördjupning. Efter att ha provat en öppen klass kommer du att veta hur känslig du är för energin, om den resonerar och om du vill gå djupare.

Love and surrendering

Vad du kommer att få
Våra erfarna facilatorer kommer att tillhandahålla en trygg och stödjande miljö för dig att utforska ditt inre landskap och utveckla en djupare förståelse för ditt sanna jag. Du kommer att lämna retreatet uppfriskad, förnyad och kraftfylld med tillit till din intuition och din inre sanning. Vi hoppas att du kommer till oss för denna transformativa upplevelse.

Schema
8.30 - Ankomst 
9.00 - Slow Flow & Yoga Nidra
10.30 KAP (Kundalini Activation Process)
12.00 Lunch (Veganbowl från Skålen)
13.15 - Workshop, Skapa tillit till din intuition 
14.30 KAP (Kundalini Activation Process)
16.50 - Yoga Nidra
17.00 - Reflektion av dagen

Suz & FridaLo

Dina facilatorer 
Suz håller regelbundna klasser på Ester Adéle Yogastudio och privata sessioner. KAP kom in i hennes liv 2021 och har givit henne insikter och en större förståelse för vad det betyder att vara i ett kärleksfullt tillstånd.

Hon är utbildad av mästaren och grundaren av KAP, Venant Wong och gjorde sin utbildning i Tulum, Mexiko 2022. Hennes avsikt är att skapa en vortex av intensifierad livskraft-energi. Med din vilja att släppa taget (surrender) kommer ditt energisystem att anpassa sig till dess frekvens och öppna upp vägen för Kundalini-energin att stiga. 

FridaLo verkar som spiritualistiskt medium, yogalärare, reikimaster och lymfmassör. Hon har över 20 års erfarenhet av personlig utvecklig i olika former och brinner för att hjälpa andra på deras resa till healande. 

Hon tar emot privata sessioner och behandlingar på Ester Adéle. Håller även kurser, workshops och retreats inom yoga, healing samt medial och andlig utveckling. 

guru

Retreatet äger rum
Lördag 3 juni kl. 08.30 till 17.00 på magiska Ester Adéle Yogastudio,
Sankt Paulsgatan 22, Slussen/Mariatorget.

Pris för hela dagen inklusive mat och fika är SEK2500, varav anmälningsavgift SEK500 (betalas ej tillbaka vid avbokning)

Ångerrätten är 14 dagar. Avbokning skall ske senast den 19 maj.
För pengar tillbaka vid senare avbokning krävs läkarintyg.

Anmälan sker till: fridaloyoga@gmail.com

Vi ser fram emot att dela denna speciella dag med dig. 

Med mening,
Suz Wax & FridaLo

@suzwax /  www.suzwax.com 
@frida_lowww.fridalo.com