THE WILD WOMEN'S RETREAT

Livskraft - The Wild Women's Retreat

Suz The Wild Women Ulrika

Datum: 23 - 25 aug 2024
Plats: Björnbacka (30 min bilresa från Stockholm), Ensta 5, 147  91 Grödinge
Pris: Dubbelrum 6999 SEK (2000 SEK betalas vid anmälan)
Earlybird: 6333 SEK (till och med 1 maj)
Detta ingår: boende, vegetariska måltider + snacks/per dag, healingsessioner, aktiviteter & community.

Bokning sker HÄR

Under tre dagar kommer en intim grupp kvinnor att samlas på landsbygden på en helig, ceremoniell plats som kallas Björnbacka i Stockholm för att återupptäcka olika sätt vi kan återvända till vår sanna natur & vår starka kraft som kvinnor. Som fria caretakers av våra hjärtan, av jorden & av vår själ.

“Then, like the wildish being who sniffs things out, snuffles into and under and around to discover what a thing is, a woman is free to find true answers to her deepest and darkest questions. She is free to wrest the powers from the one thing which has assailed her and to turn those powers that were once used against her to her own well-suited and excellent uses.

That, is a wildish woman.”

- Dr. Clarissa Pinkola Este’s, Women Who Run With The Wolves


Coming together. 


Under dessa dagar kommer både Suz & Ulrika att guida dig genom kraftfulla & andliga favorit-praktiker för att påminna oss om vårt gemensamma kall tillbaka till vår feminina kraft, väcka vår livskraft, skala av de onödiga lager & släppa taget om det som inte längre är du. Tillsammans ska vi utforska expansionen, lusten & det lekfulla flödet, allt i djup kontakt med naturen & i harmoni med stillheten.

Möt oss på den mest vilda platsen i Sverige; omgiven av vatten, hållen av skogen, en vedeldad bastu, eldstad & ceremoniell yogashala. För att återuppliva dina naturliga sinnen igen. Platsen är laddad med kärlek och redo att vårda våra själar under tre dagar av förnyelse & djup återvändning hem till oss själva.
The Wild Woman's Retreat - Livskraft, handlar om näring till själen & firandet av Hon; den fria flödande vilda feminina inom dig. Det här retreatet är till de kvinnor som känner kallet efter frigörelse, att få en djupare kontakt med den mjuka kvinnan i dig & din naturligt starka intuition. För dig som vill möta andra kvinnor med samma längtan, samskapa & påminna oss själva & varandra om den kraft som uppstår när kvinnor samlas. Tillsammans.

 

Retreatet är ett feminint-ledd space, där vi kommer att ha ett flöde och dela våra gåvor från en intuitiv guidad plats. Här är några workshops som både Suz & Ulrika har expertis och erfarenhet inom som du kommer bjudas in till att utforska:

Life Force Activation (Kundalini Yoga) kommer vara huvudfokus på retreatet, Breathwork, Non-Duality, Ecstatic Dance & Fri Rörelse, Meditation, Ceremonier & Ritualer. Då platsen i sig är en kraftplats så kommer vi utforska alla dess element; skog, vatten, eld & luft.


🌹Skriv till oss om du undrar något! 
Instagram: @suzwax / @ulrika_stoltz
Email: [email protected] / [email protected] 


Bokning sker HÄR


**Avbokningspolicy: För att bekräfta din plats på vårat retreat måste en bokningsavgift på 2000 SEK betalas vid anmälan. Vid avbokning kommer bokningsavgiften inte att återbetalas. Om du avbokar innan 4 veckor före retreatets startdatum kommer den initiala bokningsavgift som sagt ej betalas tillbaka men du kommer inte debiteras resterande belopp för retreatet. Avbokning senare än 4 veckor debiteras 75 % av kostnaden för retreatet med undantag för speciella omständigheter såsom sjukdom (läkarintyg krävs).
Frågor & Svar

 • Är det här retreatet för mig som nybörjare?
  JA! Alla är välkomna att delta, ingen tidigare erfarenhet krävs.

 • Vilket flygplats ska jag flyga till? Hur tar jag mig till platsen?
  Den närmaste flygplatsen är Stockholm Airport Arlanda i Sverige. Då tar det ungefär 50 min med bil till Björnbacka. Vi kommer att ordna med samåkning från Stockholm för de som vill eller så kan du enkelt resa hit med buss (tar ca 2h) från T-Centralen.
  Address: Björnbacka Healingcenter, Ensta 5, 147 91 Grödinge

 • Vad händer om jag måste avboka ?
  Avbokningspolicy - För att bekräfta din plats på vårat retreat måste en bokningsavgift på 2000 SEK betalas vid anmälning. Den får du inte tillbaka om du avbokar. Om du avbokar när som helst före 23 juli  behöver du inte betala resterande belopp för retreatet. Avbokar du efter 23 juli debiteras 75 % av kostnaden för retreatet med undantag för speciella omständigheter såsom sjukdom (läkarintyg krävs).

 • Var kommer jag att sova?
  Sovplats ingår i priset på din biljett och är ett delat rum med våningssäng. De delade sovplatserna är mycket lyxiga & främjar djupare systerskap. Det kommer att finnas gott om tid & utrymme för dig att ta hand om dig själv, med gott om pauser & utrymme att vandra på marken.

 • Är detta retreat lämpligt för kvinnor i alla åldrar?
  Absolut! Att få återvända & återupptäcka sin sanna natur är så relevant för kvinnor i vilket skede som helst på deras resa. Vi välkomnar dig, oavsett hur du identifierar dig, oavsett ålder - vi kommer att mötas på en plats utan fördomar. Vi ska samlas för att utforska våra unika vägar och vad det innebär att vara "vild" & att vara i sin feminina kraft.


The Space-Holders…

Ulrika Stoltz
Ulrika vägleder genom olika praktiker och samtal till att lyssna inåt för att finna din sanning, till frigörelse och att aktivera livskraften inom dig och få dig att leva ett liv i närvaro. 

Suz Wax
Suz vägleder & aktiverar andra till att följa sina hjärtan & leva ett liv i frigörelse. Att utforska sin kreativa kraft & följa livets flöde.